Najdlhšia torta na Slovensku
Pri príležitosti osláv 110. výročia hotela Thermia Palace - prvý 5-hviezdičkový hotel na Slovensku, sa konalo v prvomájovú nedeľu 2022 na Kúpeľnom ostrove servírovanie najdlhš...
Rozhovor so šéfkuchárom Meridiana Bojnice rezort Georgom Kostkom
Aké máte kritériá pri vyberaní dodávateľa surovín pre vašu kuchyňu?Ponúkaná kvalita, objednávky cez webshop, spolupráca s obchodným zástupcom, promptné riešenie reklamácií a&n...
Recept od šéfkuchára Grand Hotela Kempinski High Tatras Miroslava Zamišku
Grilovaná Foie grass- vykŕmená kačacia pečienkaPečený červený melón/ slaná limetka pyré/pálená nakladaná šalotka/zálievka z pečeného melónu Recept pre 2-4 osobyNa prípra...
Novoročné prianie od šéfkuchára Petra Frola
Rok 2021 je úspešne za nami a do nového roka nám i Vám zaprial Peter Frolo, známy šéfkuchar"V novom roku 2022 Vám prajem predovšetkým pevné zdravie, veľa úspešných dní a radosti ...
ALMONDO - program pre podnikový manažment zdravia
Almondo je komplexný celoživotný mobilný tréningový koncept, založený na kombinácii aplikácie a CMS (Content Management System). Obsahuje tipy a cvičenia na témy “ako zostať fit”, “...
Rozhovor so šéfkuchárom Miroslavom Zamiškom
Meno Miroslava Zamišku je v slovenskom kulinárskom svete dobre známe. Aktuálne pôsobí ako šéfkuchár hotela Grand Hotel Kempinski High Tatras a napriek svojej pracovnej vyťaženosti si našie...
LOBSTERS - exkluzívne horké nápoje z Rakúska
Trend konzumácie sladkých nealkoholických nápojov sa podľa najnovších prieskumov uberá smerom zdravých, vitálnych a nízkokalorických nápojov. V tomto segmente je ponuka nápojov LOBSTERS ...