Novinky
Zaujímavé rozhovory s osobnosťami gastro biznisu, netradičné recepty zo surovín z našej ponuky, nové partnerstvá a spolupráce
Rozhovor so známym šéfkuchárom Damian Jasná Hotel & Residences Petrom Frolom
Rozhovor so známym šéfkuchárom Damian Jasná Hotel & Residences Petrom Frolom: Ste šéfkuchárom v Damián Jasná Hotel Resort & Residences, ktorý sa čoskoro otvár...
Rozhovor so šéfkuchárom Meridiana Bojnice rezort Georgom Kostkom
Aké máte kritériá pri vyberaní dodávateľa surovín pre vašu kuchyňu?Ponúkaná kvalita, objednávky cez webshop, spolupráca s obchodným zástupcom, promptné riešenie reklamácií a&n...
Recept od šéfkuchára Grand Hotela Kempinski High Tatras Miroslava Zamišku
Grilovaná Foie grass- vykŕmená kačacia pečienkaPečený červený melón/ slaná limetka pyré/pálená nakladaná šalotka/zálievka z pečeného melónu Recept pre 2-4 osobyNa prípra...
Prinášame rakúsky gourmet sortiment najvyššej kvality, ktorý spĺňa nároky našich klientov.