Rozhovor so známym šéfkuchárom Damian Jasná Hotel & Residences Petrom Frolom
Rozhovor so známym šéfkuchárom Damian Jasná Hotel & Residences Petrom Frolom: Ste šéfkuchárom v Damián Jasná Hotel Resort & Residences, ktorý sa čoskoro otvár...
Rozhovor so šéfkuchárom Meridiana Bojnice rezort Georgom Kostkom
Aké máte kritériá pri vyberaní dodávateľa surovín pre vašu kuchyňu?Ponúkaná kvalita, objednávky cez webshop, spolupráca s obchodným zástupcom, promptné riešenie reklamácií a&n...
Recept od šéfkuchára Grand Hotela Kempinski High Tatras Miroslava Zamišku
Grilovaná Foie grass- vykŕmená kačacia pečienkaPečený červený melón/ slaná limetka pyré/pálená nakladaná šalotka/zálievka z pečeného melónu Recept pre 2-4 osobyNa prípra...
Novoročné prianie od šéfkuchára Petra Frola
Rok 2021 je úspešne za nami a do nového roka nám i Vám zaprial Peter Frolo, známy šéfkuchár, ktorý momentálne varí a pôsobí v Damian Jasná Hotel Resort & Residences:"V novom roku 20...
ALMONDO - program pre podnikový manažment zdravia
Almondo je komplexný celoživotný mobilný tréningový koncept, založený na kombinácii aplikácie a CMS (Content Management System). Obsahuje tipy a cvičenia na témy “ako zostať fit”, “...
Rozhovor so šéfkuchárom Miroslavom Zamiškom
Meno Miroslava Zamišku je v slovenskom kulinárskom svete dobre známe. Aktuálne pôsobí ako šéfkuchár hotela Grand Hotel Kempinski High Tatras a napriek svojej pracovnej vyťaženosti si našie...
LOBSTERS - exkluzívne horké nápoje z Rakúska
Trend konzumácie sladkých nealkoholických nápojov sa podľa najnovších prieskumov uberá smerom zdravých, vitálnych a nízkokalorických nápojov. V tomto segmente je ponuka nápojov LOBSTERS ...